• eco_slider_2018_0017_GA--20180525-FXT24223-2500px.jpg
  • eco_slider_2018_0010_GA--20180525-FXT24577-2500px.jpg

Jury 2018

kees Kees de Gooijer - Chief Inspiration Officer TKI Agri & Food

Kees de Gooijer is voorzitter van de jury. Hij is Chief Inspiration Officer van TKI Agi & Food, de organisatie die de onderzoeksagenda voor de Topsector Agri & Food coördineert. Daarvoor vervulde hij verschillende directeurschappen bij Wageningen UR, zo was hij directeur van Agrotechnology & Food Sciences Group en van Rikilt. Kees is sinds 2011 betrokken bij Ecotrophelia en is sindsdien enthousiast aanjager van de competitie.

ad nagelkerke Ad Nagelkerke - Voorzitter NVVL Network for Food Experts

Ad Nagelkerke is sinds 2011 voorzitter van NVVL Network for Food Experts, een actieve beroepsvereniging voor en door food experts met bijna 500 leden. Van diëtist tot technoloog, van voedingskundige tot food marketeer. Daarnaast is Ad één van de Managing Partners van Schuttelaar & Partners, een advies- en communicatiebureau dat vooruitblikt om onze wereld gezonder en duurzamer te maken. Ad helpt voornamelijk klanten in de voedingsmiddelensector door richting te geven, complexe trajecten overzichtelijk te maken, stakeholders te betrekken en op een aantrekkelijke manier te presenteren wat al bereikt is. Niet alleen als levensmiddelentechnoloog, maar veeleer met een persoonlijke passie voor eerlijk eten.

Rudolf Rudolf Barkhuijsen - Beleidsmedewerker Vakschool Wageningen

Rudolf Barkhuijsen werkt bij de Vakschool Wageningen, onderdeel van ROC Rijn IJssel. Hij is onder andere werkzaam als beleidsmedewerker Leermiddelenbeleid & Schoolkosten. Rudolf is organisator en initiator van de Food Professional Day, een jaarlijks terugkerende dag waarop food professionals elkaar inspireren. In zijn vrije tijd is Rudolf een begenadigde kok die graag zijn kennis en ervaring met anderen deelt.

renee

Renee Boerefijn – FNLI

Renee Boerefijn is voorzitter van de Commissie Innovatie van FNLI en zit namens FNLI in de jury. Hij is Directeur Innovatie bij Bunge Loders Croklaan en heeft daarvoor verschillende functies vervuld bij CSM Purac (nu Corbion) en Unilever. Renee is dol op de internationale cultuur en de bijbehorende keukens. Hij heeft twee jaar in Italië en vier jaar in Engeland gewoond.

Jeroen Knol MvV2016 Jeroen Knol - Managing Director European Federation of Food Science and Technology (EFFoST)

Jeroen Knol is sinds 2014 Managing Director van EFFoST, dé Europese koepelorganisatie op het gebied van levensmiddelenwetenschap en -technologie. EFFoST stimuleert de samenwerking tussen universiteiten, kennisinstituten en nationale en internationale bedrijven om te werken aan de ontwikkeling van duurzame en innovatieve oplossingen op het gebied van gezonde voedselvoorziening. Hij is in 2004 afgestudeerd als levensmiddelentechnoloog aan Wageningen Universiteit en promoveerde in 2008. Jeroen coördineerde meerdere projecten op het gebied van duurzaam en gezond voedsel. Met zijn kennis over de voedselketen staat hij graag anderen bij met het vinden van oplossingen voor grote en kleine vraagstukken.

bert Bert van Rees - communicatieadviseur Bureau Berdt

Bert van Rees is sinds 2011 eigenaar van en communicatieadviseur bij Bureau Berdt. Daarvoor was hij onder andere communicatieadviseur bij Wageningen UR.Hij beweegt zich graag op het snijvlak van kennis & wetenschap en markt & maatschappij. Bert is dol op koken en lekker eten en laat zich graag verrassen door nieuwe concepten.

 

 

 

 Jury 2017

 
kees Kees de Gooijer - Chief Inspiration Officer TKI Agri & Food

Kees de Gooijer is voorzitter van de jury. Hij is Chief Inspiration Officer van TKI Agi & Food, de organisatie die de onderzoeksagenda voor de Topsector Agri & Food coördineert. Daarvoor vervulde hij verschillende directeurschappen bij Wageningen UR, zo was hij directeur van Agrotechnology & Food Sciences Group en van Rikilt. Kees is sinds 2011 betrokken bij Ecotrophelia en is sindsdien enthousiast aanjager van de competitie.

ad nagelkerke Ad Nagelkerke - Voorzitter NVVL Network for Food Experts

Ad Nagelkerke is sinds 2011 voorzitter van NVVL Network for Food Experts, een actieve beroepsvereniging voor en door food experts met bijna 500 leden. Van diëtist tot technoloog, van voedingskundige tot food marketeer. Daarnaast is Ad één van de Managing Partners van Schuttelaar & Partners, een advies- en communicatiebureau dat vooruitblikt om onze wereld gezonder en duurzamer te maken. Ad helpt voornamelijk klanten in de voedingsmiddelensector door richting te geven, complexe trajecten overzichtelijk te maken, stakeholders te betrekken en op een aantrekkelijke manier te presenteren wat al bereikt is. Niet alleen als levensmiddelentechnoloog, maar veeleer met een persoonlijke passie voor eerlijk eten.

gerda feunekes Gerda Feunekes - directeur Voedingscentrum

Gerda Feunekes is sinds 2014 directeur van het Voedingscentrum. De uitdaging voor het Voedingscentrum is consumenten nog effectiever te stimuleren tot een gezonde, veilige en meer duurzame voedselkeuze. Ze is in 1989 afgestudeerd als voedingskundige aan Wageningen Universiteit en promoveerde op het onderwerp voedselconsumptie en voedselkeuze. Feunekes deed consumentenonderzoek naar vitaliteit en gezondheid bij Unilever en werkte daar sinds 2008 als Global Nutrition and Health Director. Zij leidde daarbij een samenwerkingsverband met de International Union of Nutritional Sciences (IUNS) op het gebied van zoutverlaging.

Rudolf Rudolf Barkhuijsen - Beleidsmedewerker Vakschool Wageningen

Rudolf Barkhuijsen werkt bij de Vakschool Wageningen, onderdeel van ROC Rijn IJssel. Hij is onder andere werkzaam als beleidsmedewerker Leermiddelenbeleid & Schoolkosten. Rudolf is organisator en initiator van de Food Professional Day, een jaarlijks terugkerende dag waarop food professionals elkaar inspireren. In zijn vrije tijd is Rudolf een begenadigde kok die graag zijn kennis en ervaring met anderen deelt.

 

 onno franse Onno Franse

Onno Franse is al 35 jaar actief in de internationale foodsector. Hij is actief geweest op de terreinen van new business development en corporate responsibility en heeft onder andere gewerkt bij Ital, Gammaster, IFF, Ahold en The Consumer Goods Forum. Rode draad in zijn carriere is het vertalen van maatschappelijke ontwikkelingen naar sustainable business. Onno is nu als vrij en onafhankelijk man betrokken bij o.a. World Food Center, Art of Living / Sri Sri Ayurveda, Ziekenhuis in Kenia ( RORC ).

Jeroen Knol MvV2016 Jeroen Knol - Managing Director European Federation of Food Science and Technology (EFFoST)

Jeroen Knol is sinds 2014 Managing Director van EFFoST, dé Europese koepelorganisatie op het gebied van levensmiddelenwetenschap en -technologie. EFFoST stimuleert de samenwerking tussen universiteiten, kennisinstituten en nationale en internationale bedrijven om te werken aan de ontwikkeling van duurzame en innovatieve oplossingen op het gebied van gezonde voedselvoorziening. Hij is in 2004 afgestudeerd als levensmiddelentechnoloog aan Wageningen Universiteit en promoveerde in 2008. Jeroen coördineerde meerdere projecten op het gebied van duurzaam en gezond voedsel. Met zijn kennis over de voedselketen staat hij graag anderen bij met het vinden van oplossingen voor grote en kleine vraagstukken.

bert Bert van Rees - communicatieadviseur Bureau Berdt

Bert van Rees is sinds 2011 eigenaar van en communicatieadviseur bij Bureau Berdt. Daarvoor was hij onder andere communicatieadviseur bij Wageningen UR.Hij beweegt zich graag op het snijvlak van kennis & wetenschap en markt & maatschappij. Bert is dol op koken en lekker eten en laat zich graag verrassen door nieuwe concepten.